PackagingLe packagingVerpackungenVerpakkingen

Verpakkingen

Pallets. Voor het vervoer en levering van uw producten verpakt Prins uw producten voortaan standaard op EURO / EPAL pallets aangevuld met palletranden. Deze pallets zijn uitstekend geschikt voor zware belading en lange reizen.
De pallets zijn in grootte aanpasbaar voor optimale vulcapaciteit. De pallet bestaat uit maximaal 4 randen, wordt met een deksel afgesloten en omwikkeld met stalen banden. Vervolgens worden zij voorzien van labels met barcodes voor de juiste track and trace functie. Deze labels kunnen desgewenst ook bedrukt worden met uw eigen barcode voor uw logistieke afhandeling en administratie. De Euro pallets zijn uitwisselbaar via het poule systeem, de randen blijven eigendom van Prins.

Gitterboxen. Naast de pallets biedt Prins ook de mogelijkheid tot het transport van uw producten in gitterboxen ofwel stalen gaascontainers. Deze gaascontainers zijn van een dermate stevige kwaliteit dat zij geschikt zijn voor zware belading en lange (zee)reizen. 

De door Prins geleverde producten kunnen worden voorzien van een corrosiewerende coating. Daarnaast is een corrosiewerende kunststof binnenzak, een zogenaamde VCR bag, mogelijk.

Retoursysteem Euro Pallets * Added Value

© Copyright 2016 Prins Metallurgische Producten