Sales support Duitsland

Stundenanzahl:

Full-time

Bildungsstand:

HBO

Arbeitsgebiet:

Duitsland

Ben jij klantgericht, heb je technische affiniteit en spreek je goed Duits? Wil je graag werken bij een ambitieus, internationaal bedrijf dat volop groeit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Prins Castings & Forgings is al meer dan 80 jaar dé leverancier op het gebied van giet- en smeedwerk van top kwaliteit. Vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Amersfoort leveren wij onze producten in heel Europa. Onze ambities zijn hoog! Daarom zoeken wij een ervaren Sales Support medewerker voor onze Duitse klanten.

Über uns

Prins Castings & Forgings ist seit mehr als 80 Jahren spezialisiert auf die Fertigung und Lieferung hochwertiger Guss- Schmiedeteile. Mittlerweile sind wir der größte internationale Akteur auf diesem Gebiet. Unsere Produkte variieren von wenigen Gramm bis hin zu 150 Tonnen, von Gusseisen bis zu Superduplex, von Schmiedeteilen bis zu gewalzten Profilen, von kleinen Stückzahlen bis zu ganzen Serien. Prins ist in diversen Ländern Europas aktiv und hat eigene Einkaufsstandorte in China und Indien. Unser neuer, nachhaltiger Hauptsitz befindet sich an der A1 in Amersfoort in den Niederlanden. 

Ihr Profil

Dat je een teamspeler bent met een klantgerichte, commerciële instelling hoeven we je niet te vertellen. Jij bent een talent in het onderhouden en uitbouwen van relaties en hebt hier al een aantal jaren ervaring in. Je gaat voor het beste resultaat, bent pro-actief en werkt zeer nauwkeurig. Uitstekende verbale en schriftelijke vaardigheden in het Duits en affiniteit met techniek zijn een must.

Verder heb je;  

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatie skills – Nederlands, Duits en Engels
  • Maar vooral: je bent leergierig, ondernemend, proactief en wil jouw klantmanagement skills bij Prins in de praktijk brengen!

Wir bieten

Als sales support medewerker Duitsland word je een uitdagende functie aangeboden waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan onze ambitieuze groeidoelstelling. Ons kantoor in Amersfoort is modern, de werksfeer is professioneel en informeel en er is alle ruimte om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij;

  • Marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek
  • Zeer goede pensioenregeling
  • Gemotiveerde collega’s binnen een financieel gezond techno-gedreven bedrijf
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Humor, de vrijdagmiddagborrel en altijd de focus op succes

Lernen Sie beim Umtrunk am Freitagnachmittag Ihre Kollegen kennen

Kontinuierliche Weiterbildung und Innovation an unserer Prins Academy

Größter internationaler Akteur in der Schmiede- und Gusstechnik

Tätigkeitsbeschreibung

Als Sales Support medewerker ondersteun je de accountmanagers met zowel commerciële activiteiten als administratieve taken; zij halen de orders binnen en jij bent verantwoordelijk voor de verdere afhandeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, behandelt alle (complexe) vragen en schakelt dagelijks met collega’s van o.a. logistiek en de technische afdeling. Alles uiteraard met een tevreden klant als einddoel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de orders, opmaken van offertes en contracten en het up-to-date houden van de data in SAP. Je takenpakket is afwisselend met voldoende ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde!

Wil je meer weten over werken bij Prins? Lees wat onze collega’s doen, bekijk onze bedrijfsvideo of neem contact op met Inge via telefoonnummer 033-4507045. Denk jij dat je perfect in ons team past? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar iderooij@primepro.eu. We hopen je snel te ontmoeten! 

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Prins Metallurgische Producten BV

Besucheradresse

Lindeboomseweg 57
3825 AL Amersfoort, Niederlande

T +31 33 450 7045
info@primepro.eu

Postanschrift

Postbus 2683
3800 GE Amersfoort, Niederlande

Telefonischer Kontakt

Hinterlassen Sie hier Ihre Telefonnummer. Wir rufen Sie so schnell wie möglich an!