Key Accountmanager Duitsland

Aantal uur:

Full-time

Opleidingsniveau:

HBO

Werkgebied:

Duitsland

Ben je klaar voor een uitdagende functie waarbij jouw commerciële talent samenkomt met technische kennis? Wil jij het verschil maken voor onze klanten en samen met ons de Duitse markt veroveren? Groei met ons mee en kom ons team versterken als Key Accountmanager Duitsland.

Wie zijn wij?

Prins Castings & Forgings is al meer dan 80 jaar dé specialist in het produceren en leveren van giet- en smeedwerk van topkwaliteit. Inmiddels zijn wij de grootste internationale speler op dit gebied. Onze producten variëren van enkele grammen tot wel 150 ton, van gietijzer tot superduplex, van smeedstukken tot gewalste profielen, van enkele stuks tot series. Prins doet zaken in diverse Europese landen en heeft eigen inkooporganisaties in China en India. Ons nieuwe, duurzame hoofdkantoor staat aan de A1 in Amersfoort.

Wat wij vragen

Wie ben jij?

Jij bent een talent in het ontwikkelen van nieuwe kansen en het uitbouwen van relaties. Van het ontdekken en opzetten van new business krijg je energie. Je ziet en benut sales kansen en gaat voor het beste resultaat. Idealiter ben je technisch onderlegd en is het lezen van een CAD-tekening voor jou geen enkel probleem. En anders leren we je dat graag!

Wat wij bieden

Wat bieden wij?

Bij Prins zorgen we goed voor onze medewerkers. Dat doen we niet alleen met goede arbeidsvoorwaarden, interne en externe trainingen, en een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, maar we proberen je tussendoor ook graag extra te verrassen.

Leer collega's kennen tijdens vrijdagmiddagborrel

Via onze Prins Academy blijf je leren en innoveren

Grootste internationale speler in smeed- en gietwerk

Taakomschrijving

  Je doet dit 1 à 2 dagen per week vanuit ons kantoor in Amersfoort. De overige dagen ben je klantgericht actief in de Duitse markt. 

  Jouw profiel

  Je bent commercieel, pro-actief en technisch onderlegd. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je aanpak is vernieuwend, hands-on, flexibel, stressbestendig en resultaatgericht. Je werkt zelfstandig en doortastend.

  Prins Metallurgische Producten BV

  Visiting address

  Lindeboomseweg 57
  3825 AL Amersfoort


  T +31 33 450 7045
  info@primepro.eu

  Postal address

  Postbus 2683
  3800 GE Amersfoort

  Contact us by phone

  Enter your phone number below and we'll call you as soon as possible!