Sales support Duitsland

Nombre d'heures :

Full-time

Niveau d'instruction :

HBO

Lieu de travail :

Duitsland

Ben jij klantgericht, heb je technische affiniteit en spreek je goed Duits? Wil je graag werken bij een ambitieus, internationaal bedrijf dat volop groeit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Prins Castings & Forgings is al meer dan 80 jaar dé leverancier op het gebied van giet- en smeedwerk van top kwaliteit. Vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Amersfoort leveren wij onze producten in heel Europa. Onze ambities zijn hoog! Daarom zoeken wij een ervaren Sales Support medewerker voor onze Duitse klanten.

Qui sommes-nous ?

Prins Castings & Forgings est un spécialiste de la production et de la fourniture de pièces moulées et forgées de qualité supérieure depuis plus de 80 ans. Aujourd'hui, nous sommes les plus forts dans ce domaine au niveau international. Nos produits varient de quelques grammes à 150 tonnes, de la fonte au super duplex, des pièces forgées aux profilés laminés, des pièces uniques aux séries. Prins travaille dans divers pays européens et possède ses propres organisations d'achat en Chine et en Inde. Notre nouveau siège social, respectueux de l'environnement, est situé sur l'A1 à Amersfoort.

Conditions 

Dat je een teamspeler bent met een klantgerichte, commerciële instelling hoeven we je niet te vertellen. Jij bent een talent in het onderhouden en uitbouwen van relaties en hebt hier al een aantal jaren ervaring in. Je gaat voor het beste resultaat, bent pro-actief en werkt zeer nauwkeurig. Uitstekende verbale en schriftelijke vaardigheden in het Duits en affiniteit met techniek zijn een must.

Verder heb je;  

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een aantal jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatie skills – Nederlands, Duits en Engels
  • Maar vooral: je bent leergierig, ondernemend, proactief en wil jouw klantmanagement skills bij Prins in de praktijk brengen!

Ce que nous offrons

Als sales support medewerker Duitsland word je een uitdagende functie aangeboden waarbij je de kans krijgt om mee te werken aan onze ambitieuze groeidoelstelling. Ons kantoor in Amersfoort is modern, de werksfeer is professioneel en informeel en er is alle ruimte om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij;

  • Marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek
  • Zeer goede pensioenregeling
  • Gemotiveerde collega’s binnen een financieel gezond techno-gedreven bedrijf
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Humor, de vrijdagmiddagborrel en altijd de focus op succes

Rencontre tes collègues lors du verre du vendredi après-midi

Avec Prins Academy, tu continueras à apprendre et à innover

La société la plus importante au niveau international dans le domaine du forgeage et du moulage

Description du poste

Als Sales Support medewerker ondersteun je de accountmanagers met zowel commerciële activiteiten als administratieve taken; zij halen de orders binnen en jij bent verantwoordelijk voor de verdere afhandeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, behandelt alle (complexe) vragen en schakelt dagelijks met collega’s van o.a. logistiek en de technische afdeling. Alles uiteraard met een tevreden klant als einddoel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de orders, opmaken van offertes en contracten en het up-to-date houden van de data in SAP. Je takenpakket is afwisselend met voldoende ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde!

Wil je meer weten over werken bij Prins? Lees wat onze collega’s doen, bekijk onze bedrijfsvideo of neem contact op met Inge via telefoonnummer 033-4507045. Denk jij dat je perfect in ons team past? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar iderooij@primepro.eu. We hopen je snel te ontmoeten! 

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Prins Metallurgische Producten BV

Adresse d'accueil

Lindeboomseweg 57
3825 AL Amersfoort


T +31 33 450 7045
info@primepro.eu

Adresse postale

Boîte postale 2683
3800 GE Amersfoort

Contact téléphonique

Saisissez votre numéro de téléphone ci-dessous. Nous vous appellerons dès que possible !